ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αιφνίδιος θάνατος 14χρονου στα Χανιά – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ ήταν στο σπίτι του

Η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Αιφνίδιος θάνατος 14χρονου στα Χανιά – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ ήταν στο σπίτι του

Ένας 14χρονος πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του στα Χανιά. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του. Κάποια στιγμή εκείνη, σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, μπήκε στο δωμάτιό του, επειδή σταμάτησε να τον ακούει και τον βρήκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ο 14χρονος διακομίσθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως, από τη μια στιγμή στην άλλη, έφυγε ξαφνικά το 14χρονο αγόρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.