Δεν πάει καλά, Ντόναλντ...

Ακυρώνονται ή ματαιώνονται προσωρινά δεκάδες πτήσεις από το «Ελ.Βενιζέλος» εξαιτίας των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή

Οι αεροπορικές επανεξετάζουν τα πλάνα τους και προσαρμόζουν τα προγράμματά τους σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών

Ακυρώνονται ή ματαιώνονται προσωρινά δεκάδες πτήσεις από το «Ελ.Βενιζέλος» εξαιτίας των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή

Δεκάδες πτήσεις ακυρώνονται ή ματαιώνονται προσωρινά από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Τα προβλήματα στις αερομεταφορές εντείνονται, επηρεάζοντας διεθνείς κόμβους όπως το αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Στο αεροδρόμιο Αθηνών ακυρώθηκαν 45 πτήσεις για την 1η Μαρτίου, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών χειρίζεται τον επαναπατρισμό Ελλήνων από πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι η AEGEAN ακύρωσε 10 πτήσεις για την 1η Μαρτίου προς Τελ Αβίβ, Ερμπίλ, Ντουμπάι και Αμπου Ντάμπι, με άλλες 10 προγραμματισμένες για την 2α Μαρτίου.

Από την πλευρά της, η SKY Express ακύρωσε πτήσεις προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ τουλάχιστον έως τις 2 Μαρτίου λόγω κλειστού εναέριου χώρου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι αεροπορικές επανεξετάζουν τα πλάνα τους και προσαρμόζουν τα προγράμματά τους σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.