ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεξανδρούπολη: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Συντετριμμένοι οι γονείς του λύγισαν κατά την εφόδιο ακολουθία

Αλεξανδρούπολη: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Θρήνος επικρατεί αυτή την ώρα στην κηδεία του 15χρονου από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, πέφτοντας από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το thesstoday, συντετριμμένοι οι γονείς του λύγισαν κατά την εφόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου, είναι ιερέας.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» φώναξαν οι συγγενείς του, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

Πώς έγινε η τραγωδία στην ταράτσα 5ώροφης πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη.

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα της 5ώροφοης πολυκατοικίας όπου διαμένουν, προκειμένου να επισκευάσουν την κεραία. Κάποια στιγμή, ο έφηβος επιχείρησε να βγάλει μια φωτογραφία και πάτησε πάνω στο τζάμι του φωταγωγού, το οποίο έσπασε και βρέθηκε στο κενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΕΚΑΒ προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του. Να σημειωθεί πως την Παρασκευή είχε τα γενέθλιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.