ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αναστάτωση στην Αθήνα: Αρκετές περιοχές χωρίς νερό – Πού υπάρχουν προβλήματα (φωτό)

Λόγω του μεγάλου φόρτου, η ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ και η ενότητα για τις βλάβες δεν λειτουργεί κανονικά

Αναστάτωση στην Αθήνα: Αρκετές περιοχές χωρίς νερό – Πού υπάρχουν προβλήματα (φωτό)

Χωρίς νερό βρίσκονται πολλές περιοχές του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας από το πρωί της Κυριακής (8/1).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές πολιτών οι διακοπές της υδροδότησης ξεκίνησαν από τις 11 το πρωί, δίχως να έχουν πρότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διακοπές νερού καταγράφονται σε τμήματα πολλών περιοχών όπως ο Νέος Κόσμος, η Νέα Σμύρνη, ο Άγιος Δημήτριος, η Δάφνη, η Καλλιθέα, το Αιγάλεω.

Λόγω του μεγάλου φόρτου, η ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ και η ενότητα για τις βλάβες δεν λειτουργεί κανονικά. Από όσα καταγγέλλουν οι πολίτες δεν λειτουργεί ούτε το τετραψήφιο της ΕΥΔΑΠ για τις βλάβες (1022).

Όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα προέκυψε από τη δυσλειτουργία δεξαμενής υδροδότησης, με συνέπεια αρκετά διαμερίσματα στη Δάφνη και στις γύρω περιοχές να μείνουν χωρίς νερό.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγη ώρα μετά και η υδροδότηση ξεκίνησε να επανέρχεται σταδιακά.

Αρκετοί χρήστες του Twitter σχολιάζουν τα προβλήματα στην υδροδότηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.