ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άννα Κορακάκη: Φυλάκιση πέντε ετών στον θαυμαστή που έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της

Την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια

Άννα Κορακάκη: Φυλάκιση πέντε ετών στον θαυμαστή που έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της

Ο θύτης είναι ένας 34χρονος Γεωργιανός ο οποίος είχε πάθει εμμονή με την ελληνίδα αθλήτρια και την παρακολουθούσε επί μια πενταετία. Μάλιστα, πέρυσι έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Το Κακουργιοδικείο, τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο δράστης να επιστρέψει στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

Ο 34χρονος άνδρας την παρακολουθούσε επί πέντε περίπου χρόνια σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής όπως στις προπονήσεις της στο σκοπευτήριο της Δράμας ή έξω από το σπίτι της στην ακριτική πόλη όπου εκείνος συχνά «έκοβε» βόλτες.

Ένα περιστατικό στις 13 Ιουλίου του 2021, αποκάλυψε όσα βίωνε η Ελληνίδα αθλήτρια. Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας κι ενώ η Άννα Κορακάκη εκείνο το διάστημα ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «θαυμαστής» της φέρεται να πυρπόλησε με εύφλεκτο υγρό το σταθμευμένο αυτοκίνητο τού συντρόφου της, ενώ από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ ακόμη παρακείμενα τροχοφόρα οχήματα.

Κάμερες ασφαλείας από το σημείο του εμπρησμού (στην πόλη της Δράμας)τον «έδειξαν» να κινείται στην περιοχή και γι’ αυτό κατέστη κατηγορούμενος για εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο και πράγματα. Ο γεωργιανής καταγωγής άνδρας που δήλωσε εργάτης σε λατομείο και αθλητής της πυγμαχίας, προφυλακίστηκε και παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από κακουργηματικό εμπρησμό τού αποδόθηκαν οι κατηγορίες της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κατά συρροή, και της απειλής, κατ’ εξακολούθηση, για την επίμονη παρακολούθηση και την συνεχή επιδίωξη να συναντήσει την παθούσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.