ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έδειξε στους αστυνομικούς το ψηφιακό δίπλωμα αλλά του έκοψαν… κλήση

Δείτε την ανάρτησή του αγανακτισμένου πολίτη

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έδειξε στους αστυνομικούς το ψηφιακό δίπλωμα αλλά του έκοψαν… κλήση

Η πλατφόρμα Gov.gr Wallet τέθηκε σε λειτουργία από το περασμένο καλοκαίρι για όλους τους πολίτες.

Ο καθένας πλέον μπορεί να «κατεβάσει» στην εφαρμογή την ψηφιακή αστυνομική του ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης.

Ωστόσο ένας πολίτης κατήγγειλε πως όταν τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο, του ζήτησαν να επιδείξει τα έγγραφα σε έντυπη μορφή και όχι ψηφιακά.

Όταν εκείνος τους έδειξε το ψηφιακό δίπλωμα, οι αστυνομικοί του είπαν ότι έπρεπε να έχει μαζί του το «κανονικό» δίπλωμα και τον προειδοποίησαν ότι θα του έκοβαν κλήση.

Αφού ο πολίτης κάλεσε την… Ελληνική Αστυνομία, η οποία βεβαίωσε τη γνησιότητα των ψηφιακών εγγράφων, τότε η κλήση ήταν γεγονός, καθώς όπως εξηγεί ο ίδιος «πλήγωσε τον εγωισμό τους».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, θα πήγαινε την επόμενη ημέρα στην Τροχαία για να την σβήσει.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
klisi
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.