ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απορημένος ο 36χρονος που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχω πειράξει κανέναν»

Ο 36χρονος έχει κάνει εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές

Απορημένος ο 36χρονος που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχω πειράξει κανέναν»

Απορημένος εμφανίστηκε ο 36χρονος νάνος που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας σε τηλεοπτική εκπομπή καθώς δήλωσε πως δεν ξέρει πως μπλέχτηκε. 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαι ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Θα αποδειχτεί ότι με σηκοφαντούν. Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, δεν έχω πειράξει κανένα. Με ξέρει όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένος που είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους.

Το παιδί μου το πίστευα ότι είναι αθώος και το είδανε αυτό στην Δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Το παιδί αυτό το έκανα με πόνο και ξέρω ποιο είναι. Είμαστε υπόδειγμα στη γειτονιά, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο εν λόγω άνδρας  έχει κάνει εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα και άλλων τραγουδιστών αλλά και σε διαφημίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.