ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΠΘ: Φοιτητές διαμαρτύρονται και πάλι μπροστά από τα ΜΑΤ – Ζητούν την αποχώρηση της αστυνομίας

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν για την περιφρούρηση του χώρο

ΑΠΘ: Φοιτητές διαμαρτύρονται και πάλι μπροστά από τα ΜΑΤ – Ζητούν την αποχώρηση της αστυνομίας

Νέα διαμαρτυρία κατά της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη φοιτητικών συλλόγων.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι φοιτητές ξεκίνησαν μπροστά από την κεντρική είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών και έφτασαν με πορεία έως την Κοσμητεία, όπου βρίσκονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ και η «Αύρα», το υδροφόρο όχημα της Αστυνομίας. Αρκετά από τα άτομα που διαδηλώνουν κρατούν συμβολικά στα χέρια βιβλία.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι η αστυνομία στο Πανεπιστήμιο μας. Θα συνθλίψουμε τα σχεδια της κυβέρνησης», τόνισαν, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του εκπρόσωποι φοιτητικών συλλόγων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες για την πρώτη φάση του έργου για την κατασκευή βιβλιοθήκης στον πρώην “Στέκι στο Βιολογικό” ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν για την περιφρούρηση του χώρο, μετά και τις καταστροφές που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όταν δεκάδες άτομα εισέβαλαν με βαριοπούλες και γκρέμισαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες διαμαρτυρίας και του χώρου που γίνονται οι εργασίες:

apth__2_
apth__3_
apth__4_
apth__5_
apth__6_
apth__7_
apth__8_
apth__9_
apth__10_
apth__1_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.