Ατύχημα στη Λάρισα: Αδερφός του γαμπρού προσπάθησε  να προλάβει τον γάμο – Δείτε τι έπαθε

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός

Ατύχημα στη Λάρισα: Αδερφός του γαμπρού προσπάθησε  να προλάβει τον γάμο – Δείτε τι έπαθε

Ο αδερφός του γαμπρού καθυστέρησε και προσπάθησε να βρει τρόπο, για να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα…

Όλα έγιναν στη Λάρισα χθες, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας θέλοντας να προλάβει τον γάμο του αδερφού του στον Άγιο Αχίλλιο οδηγούσε διασχίζοντας την οδό Βενιζέλου.

Όμως στη συμβολή με την οδό Φιλελλήνων δεν έδωσε σημασία στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης και από τη στιγμή που δεν είχε άδεια από τον δήμο, περνώντας, σηκώθηκαν οι μπάρες και καβάλησε το κολωνάκι. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε του ίδιου του οδηγού, ούτε και των υπολοίπων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, όμως το όχημα υπέστη μεγάλες ζημιές.

Μάλιστα του εν λόγω αυτοκινήτου προπορευόταν ένα άλλο όχημα που είχε άδεια και πέρασε κανονικά όταν βυθίστηκαν οι μπάρες. Όταν όμως ο οδηγός που ακολουθούσε θέλησε να κόψει δρόμο και να περάσει και εκείνος, φυσικά δεν μπόρεσε αφού λειτούργησε το σύστημα και οι μπάρες ανασηκώθηκαν και έγινε το ατύχημα. Δείτε τις εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.