ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αχαΐα: Άγριος καβγάς σε γλέντι γάμου για μια παραγγελία!

Όλα έγιναν για ένα τραγούδι

Αχαΐα: Άγριος καβγάς σε γλέντι γάμου για μια παραγγελία!

Ένα γλέντι γάμου στην Αχαϊα μετατράπηκε σε ρινγκ όταν οι συγγενείς των νεόνυμφων διαπληκτίστηκαν εξαιτίας μιας παραγγελιάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε χωριό της περιοχής μετά τον γάμο ενός νεαρού ζευγαριού. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι συγγενείς του γαμπρού έκαναν μια παραγγελιά και ήθελαν να χορέψουν το τραγούδι που ζήτησαν. Ωστόσο, εκείνη την ώρα χόρευαν οι συγγενείς της νύφης.

Ο πατέρας του γαμπρού, λοιπόν, μαζί με κάποια από τα παιδιά του και άλλους συγγενείς προσπάθησε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει, αλλά οι συμπέθεροι δεν έκαναν στην άκρη και συνέχισαν το χορό τους.

«Έκανα μια παραγγελιά, αφήστε με να χορέψω για το γιο μου», φέρεται να είπε ο πατέρας του γαμπρού, για να λάβει την απάντηση από τον πατέρα της νύφης: «Τώρα, χορεύουμε εμείς». Αυτή η ανταλλαγή «άναψε τα αίματα» και ακολούθησαν και άλλες κουβέντες και οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στην, υποτίθεται πιο ευτυχισμένη ημέρα των παιδιών τους.

Στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλα άτομα από το ένα και το άλλο σόι. Μάλιστα, δύο νεαροί είχαν έντονη λογομαχία και άρχισαν να σπρώχνονται προτού να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και χωρίσουν τους συμπέθερους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά και όπως υποστηρίζει η ίδια ιστοσελίδα ο γαμπρός και η νύφη παρακολουθούσαν αμήχανοι να εξελίσσεται το περιστατικό μπροστά στα μάτια τους, ενώ δεν δημιουργήθηκαν προστριβές στην σχέση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.