ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΧΕΠΑ: Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο του 51χρονου νοσηλευτή

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της

ΑΧΕΠΑ: Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο του 51χρονου νοσηλευτή

Την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ, άφησε ένας 51χρονος νοσηλευτής την ώρα που εργαζόταν κατά την εφημερία του νοσοκομείου, τον οποίο και βρήκαν κατά την αλλαγή της βάρδιας.

Η ΠΟΕΔΗΝ περιέγραψε την απίστευτη αυτοθυσία του και παράλληλα εξέφρασε  την αγανάκτησή της για τους μισθούς των υγειονομικών και το γεγονός ότι δεν εντάσσονται στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

«Την Τρίτη το απόγευμα, ημέρα εφημερίας του ΑΧΕΠΑ, στον Αγγειογράφο ήταν μόνος του βάρδια ο άτυχος 51χρονος νοσηλευτής», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και στη συνέχεια περιγράφει τα τελευταία του λόγια και την αυτοθυσία του:

«Πόναγε το στήθος του. Πέρασε πρώτα ως ασθενής από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Τον εξέτασαν οι γιατροί και του συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Προτίμησε να αφήσει τις εξετάσεις και να πάει για δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά… ‘είμαι μόνος μου στο τμήμα. Θα πάω στη δουλειά και αργότερα θα κάνω τις εξετάσεις …’.Το ‘αργότερα’ λόγω της πίεσης της δουλειάς έγινε ποτέ. Το βράδυ κατά τις 9 μ.μ. είπε στους συναδέλφους ‘πάω για λίγο στα αποδυτήρια να ξεκουραστώ’. Και εκεί τον βρήκαν με την αλλαγή της βάρδιας νεκρό. Πέθανε στο ίδιο του το νοσοκομείο σε ημέρα εφημερίας!!!!!!!! ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ. Νέος συνάδελφος με ένα παιδάκι 13 ετών. Τον κηδέψαμε χθες».

«Τι θα κάνει η πολιτεία προς τιμή του για την αυτοθυσία που επέδειξε. ΤΙΠΟΤΑ. Εάν ήταν ένστολος θα είχαμε τιμές, αγήματα, πλατείες να βαπτίζονται με το όνομά του, θα υιοθετούσε η βουλή το παιδί του, θα έπαιρνε ΣΎΝΤΑΞΗ η οικογένεια κ.λ.π. Στους νοσηλευτές, στο υγειονομικό προσωπικό τίποτα. Ούτε καν εργατικό ατύχημα. Ό,τι έγινε και με τους 30 συναδέλφους που χάσαμε από κορωνοϊό. Μην βιαστεί κανείς να πει πήγαιναν γυρεύοντας αφού δεν εμβολιάστηκαν. Όλοι οι θάνατοι είναι πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί», προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνάδελφος του ΑΧΕΠΑ έπραξε ότι θα έκαναν όλοι οι υγειονομικοί, οι νοσηλευτές στη θέση του. Και όμως παίρνουμε μισθό κάτω των 800 ευρώ και δεν είμαστε ενταγμένοι στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.