ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το εξωφρενικό ποσό που πωλείται η βίλα του Ρίτσαρντ Μπάρτον στον Λονδίνο

Είχε ζήσει κάποτε εκεί ο θρυλικός ηθοποιός με την πρώτη του σύζυγο

Αυτό είναι το εξωφρενικό ποσό που πωλείται η βίλα του Ρίτσαρντ Μπάρτον στον Λονδίνο

Προς πώληση βγήκε η πολυτελή βίλα, στην οποία είχε ζήσει ο Ρίτσαρντ Μπάρτον με την πρώτη του σύζυγο, στο εντυπωσιακό Χάμπστεντ του Λονδίνο.

Σύμφωνα με την New York Post, η συγκεκριμένη βίλα των 477 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Lyndhurst Road βγαίνει στην αγορά για 9,8 εκατομμύρια δολάρια. Μια μπλε πλακέτα κοντά στην είσοδο της βίλας στο Λονδίνο θυμίζει ότι εκεί έζησε ο αστέρας του θεάτρου και του σινεμά μεταξύ 1949 και 1956 κάτι, που αποκάλυψε το 2011 ο ηθοποιός και ακτιβιστής Μάικλ Σιν.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Μπάρτον στην ταινία «The Last Days of Dolwyn» το 1949 έγινε η αφορμή να γνωρίσει την πρώτη του σύζυγο, Σίμπιλ Κρίστοφερ με την οποία παντρεύτηκαν μέσα σε λίγους μήνες.

Τον ίδιο χρόνο αγόρασαν το ισόγειο διαμέρισμα, με ένα υπνοδωμάτιο, του ακινήτου. Ωστόσο η μεγάλη κινηματογραφική του επιτυχία, τους επέτρεψε να αγοράσουν ολόκληρη την κατοικία. Σημειώνεται ότι εκεί ζούσε όταν γνώρισε σε ένα πάρτι του 1953 στο Bel Air την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατοικία χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Χένρι Ντέιβισον(Henry Davidson) τη δεκαετία του 1860. Ανάμεσα σε υπέροχους κήπους το πολυτελές ακίνητο αποτελείται από υπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και τρεις ορόφους με θέα την πόλη του Λονδίνου. Διατηρεί μια σειρά από λεπτομέρειες εποχής στα οκτώ υπνοδωμάτια και έξι μπάνια που διαθέτει και που στο παρελθόν φιλοξενήθηκαν διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.