Ωραία τα λέει ο Σπύρος για τα 2.000€! Τότε να περάσουμε όλοι να μας δώσει από δύο χιλιαρικάκια!

Αυτοί είναι οι δύο πυροσβέστες που κάηκαν ζωντανοί στο Ρέθυμνο – Δείτε φωτογραφίες τους

Πρόκειται για τον 25χρονο Παντελή Διαμαντάκη και τον 58χρονο Εμμανουήλ Στρατιδάκη

Αυτοί είναι οι δύο πυροσβέστες που κάηκαν ζωντανοί στο Ρέθυμνο – Δείτε φωτογραφίες τους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Κρήτη και το Πυροσβεστικό Σώμα μετά τον τραγικό χαμό δύο πυροσβεστών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά που συνεχίζει να μαίνεται στο νότιο Ρέθυμνο.

Ο 25χρονος Παντελής Διαμαντάκης και ο 58χρονος Εμμανουήλ Στρατιδάκης βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στις φλόγες, ενώ επιχειρούσαν στην περιοχή Σαχτούρια της Νέας Κρύας Βρύσης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο άνδρες επέβαιναν σε πυροσβεστικό όχημα και, λόγω των πυκνών καπνών, έχασαν τον προσανατολισμό τους, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν από το πύρινο μέτωπο.

Ο Παντελής Διαμαντάκης, με καταγωγή από τον Φουρφουρά Αμαρίου, ήταν εποχικός πυροσβέστης και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν ήρεμο και ευγενικό άνθρωπο, μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Ο Εμμανουήλ Στρατιδάκης, πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης από το Γερακάρι, είχε έντονη παρουσία στα κοινά και είχε διατελέσει πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο της προσφοράς, με έντονη κοινωνική δράση και αγάπη για τον τόπο του.

Η απώλεια των δύο πυροσβεστών έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.