ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτός είναι ο Δήμος της Αττικής με την μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού

Σήμερα έχει μόνιμο πληθυσμό 60.435 κάτοικοι

Αυτός είναι ο Δήμος της Αττικής με την μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού

Σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής ο Δήμος Παλλήνης είναι ο Δήμος με τη μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού στην Αττική.

Η αύξηση του πληθυσμού σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παλλήνης επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

Δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ο Δήμος με τη μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού σε όλη την Αττική και την τρίτη σε ολόκληρη την Ελλάδα, μετά την Ρόδο και τη Χαλκίδα.

Αυξηθήκαμε κατά 11,06% σε σχέση με το 2011. Είμαστε 6.020 περισσότεροι.

Ο μόνιμος πληθυσμός του Δήμου Παλλήνης είναι σήμερα 60.435 κάτοικοι (από 54.415 το 2011), σύμφωνα με την Απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ.

Είμαστε ο μεγαλύτερος Δήμος των Μεσογείων και της γεωγραφικής Ανατολικής Αττικής.

Τα στοιχεία της Απογραφής επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου μας.

Τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και βελτίωσαν την ποιότητα ζωής μας από το 2011 και μετά, όπως τα νέα σύγχρονα σχολεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί, το δίκτυο ομβρίων, οι πλατείες, οι δρόμοι και οι κοινόχρηστοι χώροι, οι Κοινωνικές Δομές κλπ, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να γίνει ο Δήμος μας, ο βασικότερος πόλος έλξης για μόνιμη κατοικία στην Αττική, την τελευταία δεκαετία.

Τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η Αποχέτευση, οι μεγάλες αναπλάσεις και οι νέοι κοινόχρηστοι χώροι, οι καινούριες παιδικές χαρές, οι αναβαθμίσεις των σχολικών μονάδων, η ηλεκτροκίνηση κλπ καθώς και όσα δρομολογούνται, όπως οι νέοι ποδηλατόδρομοι, τα πράσινα σημεία, οι νέοι οδικοί κόμβοι, ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης κλπ. , ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Παλλήνης» δήλωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς προσθέτουμε πως η αύξηση του πληθυσμού σαφώς δείχνει πως ένας Δήμος είναι ελκυστικός. Από την άλλη πλευρά σημαίνει και εντονότερο κυκλοφοριακό, αυξημένες ανάγκες για χώρους στάθμευσης, μεγαλύτερες απαιτήσεις σε σχολικές υποδομές, σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, σε αθλητικά κέντρα. Επίσης σημαίνει μεγαλύτερες ανάγκες σε προσωπικό και μηχανήματα καθαριότητας και αρκετά ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.