ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στα Τέμπη – Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Αναγκαία η απόδοση ευθυνών

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη μαζική σφαγή στα Τέμπη

Έγκλημα στα Τέμπη – Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Αναγκαία η απόδοση ευθυνών

H Ένωση Διοικητικών Δικαστών, με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα να αποδοθούν ευθύνες για τη μαζική σφαγή στα Τέμπη, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την συμπαράστασή της στους συγγενείς των θυμάτων.

Παράλληλα, σημειώνει πως παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ εκφράζει την «ακλόνητη εμπιστοσύνη της στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη».

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, με αφορμή τη συμπλήρωση έτους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συγγενείς των θυμάτων, τον πόνο και την οδύνη των οποίων συμμερίζεται απόλυτα.

Ως ένωση δικαστικών λειτουργών παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης και, όπως και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, προσβλέπει στην πλήρη διερεύνησή της από ποινική, αστική και διοικητική άποψη και στην απόδοση, αντιστοίχως, ευθυνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, εκφράζει την ακλόνητη εμπιστοσύνη της στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.