ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκπρόσωπος αγροτών για συνάντηση με Κ.Μητσοτάκη: «Ερχόμαστε με θετική διάθεση»

«Θέλουμε απτές απαντήσεις που να δείχνουν με πράξεις ότι ο πρωθυπουργός κατανοεί, όπως είπε, τα προβλήματά μας» είπε

Εκπρόσωπος αγροτών για συνάντηση με Κ.Μητσοτάκη: «Ερχόμαστε με θετική διάθεση»

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Σωκράτης Αλειφτήρας υποστήριξε ότι όλοι οι εκπρόσωποι των μπλόκων έρχονται με θετική διάθεση.

«Ερχόμαστε με θετική διάθεση για να συζητήσουμε όλα τα αιτήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους και τα έχουμε στείλει στον κ. Μητσοτάκη. Θέλουμε απτές απαντήσεις που να δείχνουν με πράξεις ότι ο πρωθυπουργός κατανοεί, όπως είπε, τα προβλήματά μας» είπε στον ΑΝΤ1 ο Σ.Αλειφτήρας.

Όπως σημείωσε «η μείωση του κόστους παραγωγής, το αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο και τα 7 λεπτά η κιλοβατώρα είναι μέτρα που πρέπει να ληφθούν χθες. Αν δεν ληφθούν, δεν είμαστε βιώσιμοι, θα ερημοποιηθεί η ύπαιθρος με ό,τι σημαίνει για τη διατροφική αλυσίδα».

Στην ερώτηση ποια θα είναι η αντίδραση σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός ανακοινώσει εν ευθέτω κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, ο εκπρόσωπος των αγροτών της Λάρισας απάντησε ότι «αν δεσμευτεί ότι θα νομοθετήσει το αφορολόγητο πετρελαιο σαφώς είναι ένα βήμα ότι η κυβέρνηση θέλει να μειώσει το κόστος παραγωγής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά, τέλος, το διαδικαστικό ο Σ.Αλειφτήρας εξήγησε ότι «πάμε Μαξίμου, ερχόμαστε στα μπλόκα και οι γενικές συνελεύσεις θα αποφασίσουν τι θα γίνει από εδώ και κάτω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.