ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Καστοριά

Την εξαφάνιση είχε δηλώσει στην αστυνομία η μητέρα του

Εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Καστοριά

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου που είχε εξαφανιστεί στην Καστοριά, καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 3,5 μέτρων σε λίμνη.

Την εξαφάνιση είχε δηλώσει στην αστυνομία η μητέρα του. Είχε αναφέρει ότι ο γιος της βγήκε με το αυτοκίνητό του και δεν επέστρεψε σπίτι.

Το άψυχο σώμα του 42χρονου που αναζητούνταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Καστοριά, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο βυθό της λίμνης. Την εξαφάνιση του άτυχου άντρα είχε δηλώσει η μητέρα του, η οποία δεν είχε νέα του από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 12 Οκτωβρίου.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρκαρισμένο στην όχθη της λίμνης, στο δρόμο προς το Νοσοκομείο της Καστοριάς και εκεί εντοπίστηκαν και κάποια από τα ρούχα του.

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία και την ΕΤΑΚ Καστοριάς στην περιοχή γύρω από τη λίμνη, αλλά και μέσα στη λίμνη, με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν το νεκρό άντρα στο βυθό της λίμνης σε βάθος 3,5 μέτρων και σε απόσταση 5 μέτρων από το σημείο που είχαν βρεθεί τα ρούχα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.