ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση σε Κ.Μπακογιάννη: «Με την πρώτη νεροποντή η Αθήνα θυμίζει Βενετία» (βίντεο)

«Η δημοτική αρχή δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά σε ό,τι αφορά στις συνθήκες της καθημερινότητας των δημοτών»

Επίθεση σε Κ.Μπακογιάννη: «Με την πρώτη νεροποντή η Αθήνα θυμίζει Βενετία» (βίντεο)

Η κακοκαιρία πλήττει όλη την χώρα και η πρώτη νεροποντή του χειμώνα βρίσκει την Αθήνα ευάλωτη, με βουλωμένα φρεάτια και δρόμους-ποτάμια που θυμίζουν Βενετία, όχι όμως με καλό τρόπο.

Αυτό τονίζει η «Ανοιχτή Πόλη» σε ανάρτησή της στο Facebook, συνοδεύοντάς της με βίντεο από την περιοχή του Θησείου και της λεωφόρου Αλεξάνδρας που μιλάνε από μόνα τους.

«Η δημοτική αρχή μπορεί να διαπρέπει στις απευθείας αναθέσεις και στην επικοινωνιακή αυτοπροβολή της, δεν τα πηγαίνει όμως καθόλου καλά σε ό,τι αφορά στις συνθήκες της καθημερινότητας των δημοτών, η οποία γίνεται όλο και πιο δύσκολη», υπογραμμίζει η δημοτική κίνηση καταγγέλλοντας τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.