
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όπου συγκρούστηκαν σφοδρά δύο οχήματα, με την τηλεοπτική κάμερα να καταγράφει ταυτόχρονα ένα ασυνήθιστο περιστατικό.
Ενώ οι Αρχές επιχειρούσαν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διακομιδή των τραυματιών, η κάμερα του STAR κατέγραψε εικόνες που κόβουν την ανάσα.
Δίπλα ακριβώς στα οχήματα, πεζός εντοπίστηκε να κινείται επικίνδυνα, περπατώντας «περίεργα» για χιλιόμετρα, ανάμεσα στα διερχόμενα οχήματα.
Ο πεζός που ήταν προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ περπατούσε μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας, από την είσοδο της Κηφισιάς έως τον Κόμβο Βαρυμπόμπης, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του και τη ζωή των οδηγών, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει άλλο πρόβλημα.
Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η παρουσία του επί της εθνικής οδού, ειδικό όχημα βαν της Νέας Οδού τον συνόδευε σαν «προστατευτική ασπίδα», προκειμένου να μην παρασυρθεί από κάποιο όχημα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.