ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έχω την εντύπωση ότι ο Άγιος Βασίλης είναι κομμουνιστής»: Το βίντεο φίλων της ΚΝΕ για το νέο έτος

«Από που και ως που;»

«Έχω την εντύπωση ότι ο Άγιος Βασίλης είναι κομμουνιστής»: Το βίντεο φίλων της ΚΝΕ για το νέο έτος

Viral έχει γίνει στους φίλους της ΚΝΕ ο διάλογος από τη σειρά «Ο Άη Βασίλης άργησε μία ημέρα» από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ. 

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και ο μικρός Άγγελος, όπως κάθε χρονιά, περιμένει με λαχτάρα το δώρο του Άη Βασίλη. Χρήματα, όμως, δεν υπάρχουν, έτσι ο πατέρας του ο Στέλιος με τη μητέρα του η Μαίρη έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο.

«Έχω την υποψία ότι ο Αη Βασίλης είναι κομουνιστής» λέει στους φίλους του ο μικρός Άγγελος.

«Από που και ως που;» τον ρωτάνε και αυτός απαντά:

«Πρώτον φοράει κόκκινα, δεύτερον έχει πολλά μούσια και τρίτον κάνει δώρα στους άλλους» και προσθέτει: «Οι κομμουνιστές τα χαρίζουν όλα και δε κρατάνε τίποτα δικό τους.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.