Εύβοια: Ηλικιωμένος πέρασε θηλιά στον λαιμό του και έβαλε «τέλος» στη ζωή του

Ο άτυχος ηλικιωμένος έμενε μόνος του στο σπίτι

Εύβοια: Ηλικιωμένος πέρασε θηλιά στον λαιμό του και έβαλε «τέλος» στη ζωή του

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κάρυστο Ευβοίας η είδηση για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος έβαλε «τέλος» στη ζωή του, όταν κρεμάστηκε στο σπίτι του σήμερα Τετάρτη (22/3).

Ο άτυχος  άνδρας βρέθηκε κερασμένος στο δοκάρι της κεντρικής πόρτας και τον οποίο εντόπισε σε αυτή την τραγική κατάσταση σήμερα το πρωί η γυναίκα που τον φρόντιζε.

Τον έφτιαξε το βράδυ, τον άφησε μόνο για το βράδυ και το πρωί της επόμενης μέρας τον είδε κρεμασμένο.

Η γυναίκα έντρομη ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου και η  αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται  ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έμενε μόνος του στο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.