ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: 69χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα από το τρακτέρ του

Το τρακτέρ δε βρέθηκε τουμπαρισμένο ώστε να τον καταπλάκωσε

Φθιώτιδα: 69χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα από το τρακτέρ του

Ένας 69χρονος πήγε για γεωργικές εργασίες στην περιοχή της Κόμνηνας, στη Φθιώτιδα και βρέθηκε νεκρός, δίπλα από το τρακτέρ του το βράδυ της Κυριακής.

Ο άτυχος άνδρας είχε στην περιοχή από την Αθήνα, με σκοπό να περιποιηθεί τα κτήματα του και από νωρίς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της συζύγου του, που ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές.

Τελικά, σύμφωνα με το LamiaReport, ο 69χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα από τον γεωργικό μηχάνημα που είχε φύγει στον λόφο.

Πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και η 7η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσής του από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε και να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια που μπορεί να προκάλεσαν το δυστύχημα, καθώς το τρακτέρ δε βρέθηκε τουμπαρισμένο ώστε να τον καταπλάκωσε.

Για αυτό δεν αποκλείεται να χτύπησε και από τα γεωργικά εξαρτήματα που κουβαλούσε, τα οποία και να προξένησαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος παθολογικός παράγοντας που να τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Από το ΑΤ Καμένων Βούρλων παραγγέλθηκε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.