
Ένα μακάβριο ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ταφής του Γιώργου Μαζωνάκη στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους ανέβηκαν πάνω σε μνήματα και ένας τάφος υποχώρησε.
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή.
Όπως φαίνεται στο βίντεο κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να βρουν καλύτερη θέση για να παρακολουθήσουν την ταφή και ανέβηκαν πάνω σε γειτονικά μνήματα.
Τι ασέβεια θεε μου…. pic.twitter.com/fTB1wqrqgK
— Ράνια (@ranitsa_) September 14, 2026
Ένα από αυτά, ωστόσο, δεν άντεξε το βάρος και υποχώρησε, με αποτέλεσμα τα άτομα που βρίσκονταν πάνω του να πέσουν μέσα στον τάφο.
Πολλοί χρήστες επέκριναν τη συμπεριφορά όσων ανέβηκαν πάνω στα μνήματα, χαρακτηρίζοντας την κίνηση ασέβεια προς τον χώρο και τους νεκρούς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.