ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννενα: Aγρότες απέκλεισαν την εφορία με τα τρακτέρ τους (βίντεο)

Θα συγκεντρωθούν και έξω από το κτήριο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Γιάννενα: Aγρότες απέκλεισαν την εφορία με τα τρακτέρ τους (βίντεο)

Η Επιτροπή Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων στα Γιάννενα, κλιμακώνει σήμερα τις κινητοποιήσεις της αποκλείοντας την εφορία με τα τρακτέρ τους

Από νωρίς το πρωί, οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους έξω από το κτήριο της Εφορίας επί της οδού Δόμπολης. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν και έξω από το κτήριο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Δείτε τις εικόνες του epirus-tv…

Με το βλέμμα στραμμένο στη αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα, ενώ βρίσκονται από χθες το βράδυ στο Τελωνείο των Κήπων 50 τρακτέρ και σήμερα θα κλείνουν κατά διαστήματα τα σύνορα στα φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά θα επιτρέπουν την διέλευση λεωφορείων και επιβατικών αυτοκινήτων.

Στο μπλόκο των Μαλγάρων αναμένεται να υπάρχει ένας συμβολικός αποκλεισμός περίπου στις 6 και μισή με 8 το απόγευμα. Στα υπόλοιπα μπλόκα σήμερα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιος αποκλεισμός είτε στο Δερβένι είτε στην Χαλκιδική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή συνάντηση. Από την Κεντρική Μακεδονία έξι αγρότες, εκπρόσωποι των διαφόρων μπλόκων, θα κατέβουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.