ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γιάννης Μηχαηλίδης: Σταμάτησε την απεργία πείνας μετά από 68 ημέρες

Μία μόλις ημέρα μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας

Γιάννης Μηχαηλίδης: Σταμάτησε την απεργία πείνας μετά από 68 ημέρες

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποφάσισε να τερματίσει την απεργία πείνας, μετά από 68 ημέρες. Μία μόλις ημέρα μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με τη βιαιότητα των δυνάμεων καταστολής προς κάθε κατεύθυνση να γίνεται βασικό θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ και στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας απέρριψε χθες Πέμπτη το αίτημά του, που διεκδικεί το δικαίωμα του να αποφυλακιστεί με όρους, την ώρα που η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί σημαντικά.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή της, η προσωπική γιατρός του Γιάννη Μιχαηλίδη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση υγείας του αναρχικού απεργού πείνας αναφέροντας πως έχει επιδεινωθεί ραγδαία ενώ ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να πέσει σε υπογλυκαιμικό κώμα. Σημειώνει επιπλέον, πως ακόμα και δύο γουλιές νερό του δημιουργούν αναγωγή.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος κρατούμενος, πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για υφ’ όρων απόλυση, (σ.σ. έχει εκτίσει τα 3/5 της 20ετούς ποινής που του έχει επιβληθεί και τα 2/5 της ποινής για την απόδραση), ωστόσο το Δικαστικό Συμβούλιο Άμφισσας του έχει αρνηθεί το αίτημα.

Έτσι προσέφυγε στο Συμβούλιο Εφετών Λαμίας που εξέδωσε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου υπήρξε απορριπτική εισαγγελική πρόταση ως απάντηση στην έφεση του συνηγόρου του απεργού πείνας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισας, πρόταση με την οποία ευθυγραμμίζεται πλέον και το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.