ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιώργος Παπανδρέου: Βγήκε από το Νοσοκομείο μετά την τοποθέτηση βηματοδότη και πηγαίνει Βουδαπέστη  

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του

Γιώργος Παπανδρέου: Βγήκε από το Νοσοκομείο μετά την τοποθέτηση βηματοδότη και πηγαίνει Βουδαπέστη  

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιώργος Παπανδρέου. Χθες (09.06.2022) ο πρώην πρωθυπουργός έκανε εγχείρηση και του τοποθετήθηκε βηματοδότης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βγήκε σήμερα το πρωί από την Ευρωκλινική, όπου έκανε την επέμβαση για την τοποθέτηση του βηματοδότη.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αύριο αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμά του το οποίο την ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη. Εκεί είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εισηγητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.