ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γλυφάδα: Από ένα κενό στα κάγκελα έπεσε το 18 μηνών παιδί

Έπεσε μπροστά στα πόδια της πρόγιαγιας του.

Γλυφάδα: Από ένα κενό στα κάγκελα έπεσε το 18 μηνών παιδί

Σε μια στιγμή επήλθε η απόλυτη τραγωδία στη Γλυφάδα, όταν το 18 μηνών αγοράκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας και της γιαγιάς του και έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 4o όροφο, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, το παιδάκι έπαιζε στο μπαλκόνι μαζί με τον αδερφό του. Κάποια στιγμή, η μητέρα πήγε στην τουαλέτα, ο αδερφός του αγοριού μπήκε στο σπίτι και το παιδί έμεινε για λίγο μόνο του στο μπαλκόνι.

Η οικογένεια είχε τοποθετήσει Καλαμωτή γύρω από τα κάγκελα του διαμερίσματος αλλά το 18 μηνών παιδάκι βρήκε ένα κενό κι άρχισε να κοιτάζει κάτω από το διαμέρισμα.

Την ώρα που το παιδί έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό, περνούσε η προγιαγιά του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι είδε το μωρό να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της. Η προγιαγιά, η οποία έχει άνοια, αδυνατεί να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας.

Η μητέρα μόλις διαπίστωσε ότι το παιδί της έπεσε στο κενό, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έχει ένα ακόμη παιδί 4 ετών. Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα ηλικίας 34 ετών. Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.