ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γυναίκα έκρυψε στο τζάκι 13.000 ευρώ και έγιναν… στάχτη όταν το άναψε ο σύντροφός της (βίντεο)

Είχε ξεχάσει να τον ενημερώσει

Γυναίκα έκρυψε στο τζάκι 13.000 ευρώ και έγιναν… στάχτη όταν το άναψε ο σύντροφός της (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου  κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ να έχουν γίνει στάχτη.

Όπως μαθαίνουμε από τον χρήστη που το ανέβασε, μία γυναίκα αποφάσισε να κρύψει στο τζάκι τις οικονομίες που είχαν μαζέψει με τον σύζυγό της.

«Όταν σε 2 λεπτά τα 13.000 ευρώ που τα έχεις κρύψει στο τζάκι γίνονται στάχτη» είναι ο τίτλος του βίντεο που δίνει μια ιδέα ότι το σχέδιο της γυναίκας δεν πήγε πολύ καλά!

Όπως εξηγεί η κοπέλα που ανέβασε το βίντεο, απαντώντας στις απορίες των χρηστών του TikTok, η κοπέλα έκρυψε τις 13.000 ευρώ που είχε μαζέψει με τον σύντροφό της στο τζάκι, θεωρώντας ότι ήταν μια καλή κρυψώνα.

@makodaduna #λεφτα #αθηνα #money #crazy #τρελοκομειο#greece ♬ Money, Money, Money – Rajaton


Ξέχασε όμως να ενημερώσει τον σύντροφό της, ο οποίος μόλις επέστρεψε στο σπίτι, άναψε το τζάκι και έτσι τα χρήματα είχαν γίνει στάχτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ό,τι απέμεινε από τα χρήματα, η γυναίκα τα πήγε στην τράπεζα και κατάφερε τελικά να πάρει πίσω 5.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.