Η «Πλαίσιο» ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Προχώρησε στη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, επίπλων γραφείου και παιχνιδιών στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα

Η «Πλαίσιο» ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Η Πλαίσιο, μέσω της εθελοντικής της ομάδας, «Πλάι σου», προχώρησε στη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, επίπλων γραφείου και παιχνιδιών στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας και αποσκοπεί στην ενίσχυση ενός οργανισμού που υποστηρίζει και αποκαθιστά παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα.

Η δωρεά περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, καρέκλες και προσχολικά παιδικά παιχνίδια, για τη βελτίωση των υποδομών του Ιδρύματος και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι. Παράλληλα, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Πλαίσιο ανέλαβε να επισκευάσει υφιστάμενους υπολογιστές, οθόνες και εκτυπωτές που είχε στη διάθεσή του το Ίδρυμα, και οι οποίοι προορίζονται να δοθούν σε οικογένειες που τους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Έτσι, η εταιρεία πρόσφερε, τόσο στους εργαζομένους όσο και στα παιδιά, χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία, κάνοντας το αύριό τους ομορφότερο και πιο φωτεινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πλαίσιο, μέσα από τους εθελοντές της, θα συνεχίσει να υποστηρίζει οργανισμούς και ιδρύματα που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών, αφού η ενίσχυση των οργανισμών αυτών είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.