ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ: Έληξε η κατάληψη μετά από απόφαση των φοιτητών

Συνολικά ψήφισαν 442 φοιτητές Ιατρικής

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ: Έληξε η κατάληψη μετά από απόφαση των φοιτητών

Η κατάληψη της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ έληξε με απόφαση των φοιτητών του τμήματος κι έτσι οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης και όχι εξ αποστάσεως.

Υπέρ της συνέχισης της κατάληψης ψήφισαν 196 φοιτητές, κατά 234, σύμφωνα με το makthes.gr.

Επρόκειτο σύμφωνα με πληροφορίες, για την πιο μαζική φοιτητική γενική συνέλευση των τελευταίων ετών. Συνολικά ψήφισαν 442 φοιτητές Ιατρικής, όπου η διαδικασία ξεκίνησε στις 7:00 εχθές το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα μεσάνυχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι υπό κατάληψη παραμένουν 22 τμήματα του ΑΠΘ, στα οποία οι εξετάσεις θα γίνoυν διαδικτυακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.