ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ικαρία: Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους – Έκανε βουτιά και παγιδεύτηκε σε παλιά δίχτυα (upd)

Τραγικό: Η μητέρα του τον έψαχνε παντού με τη φωτογραφία του!

Ικαρία: Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους – Έκανε βουτιά και παγιδεύτηκε σε παλιά δίχτυα (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 21:20): Μια αδιανόητη τραγωδία έλαβε χώρα στους Φούρνους Ικαρίας όπου ένα 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στην παραλία Πλάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον γιο του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη («Δύο ξένοι» κλπ.) που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Το παιδί φορούσε το μαγιό και τη μάσκα του όταν ανευρέθη καθώς είχε πάει για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Η μητέρα του, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς τον ανήλικο εντόπισαν στις 20.30 δύτες όταν βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε παλιά δίχτυα, μόλις δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.