Ιωάννινα: Διασωληνώθηκε η 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου

Η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι φιλενάδων της όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε στο κενό

Ιωάννινα: Διασωληνώθηκε η 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη αλλοδαπή που το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν τις 23.00 έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου επί της οδού Σουλίου στα Ιωάννινα.

Η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι φιλενάδων της όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε στο κενό.

Παρελήφθη με βαρύτατα τραύματα και διακομίσθηκε με Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαζτηκώστα όπου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ιατρικό προσωπικό προχώρησε σε διασωλήνωσή της με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Από  την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας να είναι η πιο πιθανή. Η έρευνα ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για φίλες της νεαρής γυναίκας όπως είναι λογικό είναι σοκαρισμένες από το χθεσινό συμβάν δεν έχουν πάψει ωστόσο να ελπίζουν πως η 17χρονη  θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.