ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Κολυμβήτρια έχασε τη ζωή της από ομπρέλα που την πήρε ο αέρας

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μία ώρα μετά

ΗΠΑ: Κολυμβήτρια έχασε τη ζωή της από ομπρέλα που την πήρε ο αέρας

Μία κολυμβήτρια σκοτώθηκε χθες στη Νότια Καρολίνα όταν μία ομπρέλα θαλάσσης την οποία πήρε ο αέρας, την κάρφωσε στο στήθος. 

Σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές αρχές, η ομπρέλα αποσπάστηκε από το κοντάρι της λόγω των ισχυρών ανέμων, τρυπώντας την 63χρονη γυναίκα στο στήθος ενώ εκείνη βρισκόταν στην παραλία του Γκάρντεν Σίτι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μία ώρα μετά λόγω του σοβαρού τραύματος στο θώρακα που προκλήθηκε από την αιχμηρή απόληξη που έχουν οι ομπρέλες για να καρφώνονται και να μένουν σταθερές στην άμμο.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας Προϊόντων Καταναλωτών, περίπου 3.000 άτομα τραυματίζονται ετησίως από ομπρέλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το θάνατο άλλης μια γυναίκας από ομπρέλα το 2016, δύο γερουσιαστές της Βιρτζίνια είχαν αιτηθεί την αναθεώρηση των προτύπων ασφαλείας για τις ομπρέλες θαλάσσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.