ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηράκλειο: Γυναίκα που λιποθύμησε αρνήθηκε να μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ για να μη χάσει τη σειρά της σε ουρά για βγάλει ταυτότητα!

Ευτράπελα σε ουρά - Πολίτες περιμένουν για να βγάλουν νέα ταυτότητα

Ηράκλειο: Γυναίκα που λιποθύμησε αρνήθηκε να μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ για να μη χάσει τη σειρά της σε ουρά για βγάλει ταυτότητα!

Αναστάτωση επικράτησε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όταν μια γυναίκα η οποία περίμενε στην ουρά για να εκδώσει νέα ταυτότητα, έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Οι αστυνομικοί την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο την έβαλαν μέσα στο ασθενοφόρο και της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα αφού συνήλθε αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ξαναπιάσει θέση στην ουρά για να βγάλει την ταυτότητά της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να πηγαίνουν από το βράδυ στο Μέγαρο και να κοιμούνται στο αμάξι για να ξυπνήσουν πρωί – πρωί και να πάρουν θέση ώστε να προλάβουν να βγάλουν την ταυτότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο συλλαλητήρια έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην Κρήτη από ομάδες ανθρώπων που αντιδρούν έντονα στις νέες ταυτότητες. Η αρχή έγινε από το Ρέθυμνο ενώ στη συνέχεια οργανώθηκε και μία στο Ηράκλειο. Οι πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά των νέων ταυτοτήτων καθώς – όπως υποστηρίζουν – θα περιέχουν τσιπάκια ενώ δίνουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν για να βγάλουν τώρα ταυτότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.