Καιρός: Βροχές στα βόρεια – Έρχονται άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις

Καιρός: Βροχές στα βόρεια – Έρχονται άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ

Ο καιρός αύριο  στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι γενικά καλός, με λίγες νεφώσεις. Στα ηπειρωτικά ωστόσο, οι νεφώσεις θα είναι κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 28, στην Ήπειρο από 15 έως 31 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 31-33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 28 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 31-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και κατά διαστήματα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ και από τις μεσημεριανές ώρες βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28-29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.


Ο καιρός αύριο – Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα βρέξει 

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Σποράδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Ηπείρου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. kairos-kairostriti-kairosaurio-emu

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 26 με 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους στη δυτική – κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι – απόγευμα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα θαλάσσια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και τις Σποράδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη τιμή της 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη τιμή της 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη τιμή της 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Βελτίωση τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους το μεσημέρι – απόγευμα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.