ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Φλώρινα, Κοζάνη και Αμύνταιο

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν και στους τρεις δήμους κανονικά

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Φλώρινα, Κοζάνη και Αμύνταιο

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας, τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Κοζάνης και Αμυνταίου.

Να σημειωθεί πως οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν και στους τρεις δήμους κανονικά.

Αργότερα θα χτυπήσει το κουδούνι σε αρκετούς δήμους στη Δυτική Μακεδονία. Στον δήμο Βελβεντού Κοζάνης και στον δήμο Δεσκάτης Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί.

Μια ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Βοΐου και Νεστορίου. Στις 9.15πμ θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στους δήμους Καστοριάς και Γρεβενών. Τέλος στον δήμο Εορδαίας τα σχολεία θα λειτουργήσουν στις 10 το πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.