ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλαμάτα: 62χρονος έπεσε από την σκάλα ενώ έβαφε – Από το χτύπημα στο κεφάλι έχασε τη ζωή του

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Καλαμάτα: 62χρονος έπεσε από την σκάλα ενώ έβαφε – Από το χτύπημα στο κεφάλι έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στην Καλαμάτα καθώς ένας 62χρονος, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τη σκάλα που είχε ανέβει για να βάψει.

Ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Από το χτύπημα στο κεφάλι έχασε τη ζωή του ακαριαία. Με τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε στη συνέχεια, να μην έχουν περιθώρια να τον επαναφέρουν.

Χθες το μεσημέρι (03-09-2022) ένας άνδρας 62 ετών ενώ εκτελούσε εργασίες βαψίματος στην Καλαμάτα, έπεσε από τη σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους στην Καλαμάτα με τον άνδρα να πέφτει από τη σκάλα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.