ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καστοριά: Παιδιά πέταξαν 400 φαναράκια ευχών πάνω από τη λίμνη (φωτό)

Εκατοντάδες παιδιά δημιούργησαν ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό της πόλης

Καστοριά: Παιδιά πέταξαν 400 φαναράκια ευχών πάνω από τη λίμνη (φωτό)

Με τα ιπτάμενα φαναράκια που πέταξαν στον ουρανό ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς στη Μαγική Λιμνοπολιτεία.

Εκατοντάδες παιδιά και πλήθος κόσμου απελευθέρωσαν 400 ιπτάμενα φαναράκια, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό της πόλης.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης στην Καστοριά ήταν οι λιλιπούτειοι επισκέπτες της Μαγικής Λιμνοπολιτείας, που δεν σταμάτησαν να εξερευνούν με ενθουσιασμό τα θεματικά σπιτάκια και τον εορταστικό διάκοσμο.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να περάσουν από το σπίτι του Άη Βασίλη για να γράψουν το φετινό γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους αποτέλεσε το Λούνα Παρκ, ενώ οι πιο τολμηροί δοκίμαζαν …ριψοκίνδυνες φιγούρες στο παγοδρόμιο.

Φαναράκια στον ουρανό
Εκπλήξεις και αστείρευτη θετική ενέργεια μετέδωσε ο πολύχρωμος κλόουν στο πάρτι που συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, γεμίζοντας χαμόγελα και προσμονή για το επόμενο ραντεβού, την ερχόμενη Κυριακή (18 Δεκεμβρίου), στις 12μμ, με παιδικό πάρτι στη Μαγική Λιμνοπολιτεία, όπου performers θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.