Καστοριά: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού – Πέθανε από αιμορραγία (φωτο)

Ο δράστης ή οι δράστες ακρωτηρίασαν την αλεπού κόβοντας τα πόδια της

Καστοριά: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού – Πέθανε από αιμορραγία (φωτο)

Αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι στην Καστοριά. Μία αλεπού που είχε βασανιστεί μέχρι θανάτου από κάποιον ή κάποιους «ανθρώπους».

Ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Νίκος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε κλήση για μία αλεπού σε ημιθανή κατάσταση λίγο έξω από τους Μανιάκους στην Καστοριά.

Όταν έφτασε στο σημείο, προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, το ζώο είχε ξεψυχήσει και μάλιστα με απίστευτη βαναυσότητα.

Ο δράστης ή οι δράστες ακρωτηρίασαν την αλεπού, κόβοντας τα πόδια της, με αποτέλεσμα να πεθάνει από αιμορραγία και μέσα σε φριχτούς πόνους.

«Δεν τη χωρά ανθρώπινος νους αυτή την αγριότητα. Το ζώο βασανίστηκε άγρια πριν πεθάνει. Δεν είχε τραύμα από πυροβολισμό, μόνο ένα επιπόλαιο χτύπημα στην κάτω γνάθο, από το οποίο μάτωσαν τα δόντια του. Δεν πέθανε όμως από αυτό», τονίζει στο GRTimes o κ. Παναγιωτόπουλος.

«Ο άνθρωπος, αν μπορεί να είναι «άνθρωπος» αυτός που το έκανε -δεν ξέρω αν είχε και συνεργούς- αιχμαλώτισε το ζώο και στη συνέχεια του έκοψε τα πόδια.

Η αλεπού πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία και αυτό συνέβη σήμερα. Εγώ όταν έφτασα εκεί, βρήκα το ζώο ζεστό που σημαίνει ότι μόλις είχε καταλήξει.

Το πήρα, το έθαψα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να διανοηθώ το τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο χέρι», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων. Φρίκη στην Καστοριά: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού – To ζώο πέθανε από αιμορραγία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.