ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καύσωνας «Κλέων»: Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών τις επόμενες ημέρες

Oι συστάσεις προς τους καταναλωτές

Καύσωνας «Κλέων»: Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών τις επόμενες ημέρες

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές και τις επόμενες ημέρες λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία καταναλωτών και πωλητών εν όψει της έλευσης του καύσωνα «Κλέων».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ύστερα από σχετική συνεννόηση του προέδρου της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δημήτρη Μουλιάτου με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, συστήνεται σε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν τις λαϊκές αγορές τις πρωινές ώρες ώστε να αποφευχθεί η έκθεση τους στις υψηλότερες θερμοκρασίες που αναμένεται να σημειωθούν κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, με επιστολή της ΠΟΣΠΛΑ, έχουν ενημερωθεί όλα τα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας, ώστε να μεριμνήσουν οι πωλητές μας προκειμένου μετά το πέρας του ωραρίου των λαϊκών αγορών να παραδώσουν τα σημεία που δραστηριοποιούνται εξόχως καθαρά, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στους τομείς της καθαριότητας των δήμων να προστατευθούν, μειώνοντας στο ελάχιστο την έκθεση τους στον ήλιο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.