ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΚΕΘΕΑ: Τέσσερις νέες μονάδες στην Αττική

Στόχος να καλυφθεί ευρύ φάσμα αναγκών στον τομέα των εξαρτήσεων

ΚΕΘΕΑ: Τέσσερις νέες μονάδες στην Αττική

Τέσσερις νέες μονάδες του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) λειτουργούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αττική, για να καλύψουν ευρύ φάσμα αναγκών στον τομέα των εξαρτήσεων στην πολυπληθέστερη περιφέρεια της χώρας.

H εξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια, το αλκοόλ και το διαδίκτυο/gaming, η διπλή διάγνωση, η μείωση της βλάβης για εξαρτημένα άτομα με υψηλό βαθμό περιθωριοποίησης και η ενίσχυση της κοινωνικής επανένταξης μετά τη θεραπεία, είναι τα πεδία δράσης των νέων μονάδων.

Οι μονάδες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις μονάδες της Αττικής είναι πλέον σε λειτουργία οι 36 από τις 37 συνολικά νέες δομές σε όλη τη χώρα για διαφορετικές μορφές εξάρτησης και ομάδες-στόχους που προέβλεπε ο σχεδιασμός του ΚΕΘΕΑ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.