Κι όμως συνέβη: Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε την επιβίβαση σε έγκυο με καροτσάκι!

Απίστευτη καταγγελία κατά οδηγού του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Κι όμως συνέβη: Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε την επιβίβαση σε έγκυο με καροτσάκι!

Μία σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας που αφορά σε απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ, ο οποίος αρνήθηκε την επίβαση στο λεωφορείο σε μια νεαρή έγκυο που είχε μάλιστα καροτσάκι στο οποίο ήταν το 15 μηνών παιδάκι της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην οδό Βασ. Όλγας, στην περιοχή της Ανάληψης, όταν η 29χρονη επιχείρησε να ανέβει στο λεωφορείο της γραμμής 5 ή 6 (λόγω της σύγχυσης δεν συγκράτησε τη λεωφορειακή γραμμή).

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η έγκυος γυναίκα, το λεωφορείο σταμάτησε, ωστόσο, η πόρτα εισόδου ήταν μπροστά σε κολονάκι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβιβαστεί με το καροτσάκι.

Η 29χρονη κατευθύνθηκε στην μπροστινή πόρτα του οδηγού, ζητώντας του να μετακινήσει λίγο το λεωφορείο για να μπορέσει να ανέβει. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός της ανέφερε ότι για να επιβιβαστεί θα πρέπει να διπλώσει το καρότσι του παιδιού.

“Αυτό ήταν δύσκολο να γίνει γιατί το καρότσι μου δεν διπλώνει. Αλλά εκτός αυτού, είμαι επτά μηνών έγκυος και προφανώς ήταν αδύνατο να πάρω το 15 μηνών παιδί μου αγκαλιά και να διπλώνω ταυτόχρονα το καροτσάκι. Όλα αυτά τα είπα στον οδηγό αλλά μάταια”, αναφέρει στη Voria η 29χρονη.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, στο λεωφορείο εκείνη τη στιγμή χωρούσε το καρότσι καθώς δεν ήταν γεμάτο από κόσμο.

Ο οδηγός αποχώρησε και το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, χωρίς να έχει επιβιβαστεί η νεαρή μητέρα, η οποία τελικά πήρε το επόμενο λεωφορείο και κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης.

Η 29χρονη αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε με το Τμήμα Παραπόνων του ΟΑΣΘ καταγγέλλοντας το περιστατικό. “Από εκεί μου ανέφεραν ότι το λάθος του οδηγού ήταν μόνο ότι σταμάτησε μπροστά σε κολονάκια”, σημειώνει η 29χρονη, η οποία προχώρησε σε καταγγελία και στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όταν έφτασε στο κέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόθεση της ίδιας είναι να γίνει η καταγγελία της περιπέτειάς της με τον ΟΑΣΘ και στον Συνήγορο του Πολίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.