ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Ηλικιωμένος πήγε στο λαϊκό προσκύνημα φορώντας… τσαρούχια (φωτό)

Ενας ηλικιωμένος φοράει μαύρα τσαρούχια, κρατά ένα μπαστούνι και μια τσάντα με ελληνική σημαία

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Ηλικιωμένος πήγε στο λαϊκό προσκύνημα φορώντας… τσαρούχια (φωτό)

Η σορός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών και πλήθος κόσμου ήδη από τις 5 το πρωί έχει μπει στην ουρά για λαϊκό προσκύνημα.

Και ποιος δεν θα περίμενε βεβαίως και τις γραφικές φιγούρες των βασιλικών που θα βρίσκονται εκεί.

Μία τέτοια φαίνεται στις φωτογραφίες. Ενας συμπαθής ηλικιωμένος, στην ουρά, φοράει τσαρούχια μαύρα, κρατά ένα μπαστούνι και μια καρό τσάντα στην οποία υπάρχει η ελληνική σημαία και μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Υπομονετικά ο συμπαθής κύριος περιμένει να πάει να προσκυνήσει τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας ο οποίος παίρνει σιγά – σιγά το δρόμο για την τελευταία του κατοικία.

Δείτε φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.