ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Στο Παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός για το λαϊκό προσκύνημα (φωτό)

Η σορός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα βρίσκεται από τις 6:00 έως τις 10:30 το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Στο Παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός για το λαϊκό προσκύνημα (φωτό)

Στο Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών έφτασε η σορός η του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σορός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα είναι στο Παρεκκλήσι της Μητρόπολης για το λαϊκό προσκύνημα από τις 6:00 μέχρι τις 11:00, και στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και δώδεκα Μητροπολιτών από όλη την Ελλάδα – μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχουν ξεκινήσει από το μεσημέρι την Κυριακής γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Από τις 11 το πρωί, όταν και θα ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα, θα μπορούν να προσεγγίσουν τον ναό μόνο οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Στην είσοδο θα βρίσκονται εκπρόσωπος της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας και αστυνομικοί, οι οποίοι θα ελέγχουν τις ονομαστικές προσκλήσεις.

Το παρών θα δώσουν μέλη βασιλικών οικογενειών από 11 κράτη και περίπου 60 Έλληνες πολιτικοί, επιχειρηματίες και φίλοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ήδη πάντως από τις 5 το πρωί πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί και περιμένει να πει το τελευταίο «αντίο» στον τέως Βασιλιά, σχηματίζοντας μεγάλη ουρά.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.