ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη – Συγκεντρώσεις σε Επανομή, Θέρμη και Χαλκηδόνα

Τι ζητούν οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη – Συγκεντρώσεις σε Επανομή, Θέρμη και Χαλκηδόνα

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματός τους.

Τις προηγούμενες ημέρες περισσότερα από 50 τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους στα Κουφάλια, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Όπως αναφέρει το thestival.gr, τα τρακτέρ αναμένεται να μείνουν στο σημείο μέχρι και σήμερα οπότε και κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις με το συμβολικό κλείσιμο του δρόμου για τουλάχιστον μία ώρα.

Αντίστοιχες αγροτικές κινητοποιήσεις υπάρχουν τόσο στη Θέρμη, στην πλατεία Επανομής και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στη διασταύρωση για Κιλκίς.

Τι ζητούν οι αγρότες

Οι αγρότες αντιδρούν στο αυξημένο κόστος παραγωγής, στις αυξημένες τιμές ενέργειας αλλά και στις αυξήσεις των τιμών στα γεωργικά εφόδια. Ζητούν να μην ισχύσουν οι περιορισμοί στις καλλιέργειες, όπως προβλέπονται στη νέα ΚΑΠ, αλλά και αναπτέρωση των εισοδημάτων τους έως ότου αυτά αναπληρωθούν από την παραγωγή και τα ζώα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των ευρύτερων κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου σε όλη τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.