ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κόνιτσα: Αυτοκτονία 49χρονου με κυνηγετικό όπλο – Η μητέρα του άκουσε τον πυροβολισμό

Άγνωστα τα αίτια της τραγωδίας

Κόνιτσα: Αυτοκτονία 49χρονου με κυνηγετικό όπλο – Η μητέρα του άκουσε τον πυροβολισμό

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 49χρονος σε χωριό της Κόνιτσας, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι που διέμενε με κυνηγετικό όπλο.

Τον 49χρονο αυτόχειρα εντόπισε νεκρό η μητέρα του η οποία, σύμφωνα με το epiruspost.gr, άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε προς το σημείο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία αλλά δυστυχώς ο 49χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έρευνα της αστυνομίας επιβεβαιώθηκε ότι ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.