ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κρήτη: 16χρονος τραυματίστηκε στο χέρι από βεγγαλικό σε χωριό του Ηρακλείου

Ο ανήλικος άναψε το βεγγαλικό αλλά δεν πρόλαβε να το πετάξει

Κρήτη: 16χρονος τραυματίστηκε στο χέρι από βεγγαλικό σε χωριό του Ηρακλείου

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η ρίψη βεγγαλικών σε χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη με έναν 16χρονο να οδηγείται στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν ο 16χρονος, λίγο μετά το τέλος των Εγκωμίων, επιχείρησε να ανάψει βεγγαλικά.

Ο ανήλικος, όμως, δεν πρόλαβε να πετάξει το βεγγαλικό με αποτέλεσμα να σκάσει στα χέρια του και να τον τραυματίσει.

Άμεσα ο 49χρονος πατέρας του 16χρονου τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί στο τμήμα επειγόντων διαπίστωσαν πως φέρει τραύματα στα δάχτυλα και την παλάμη και τον περιέθαλψαν ενώ αμέσως μετά του έδωσαν εξιτήριο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τόσο τον γιο όσο και τον πατέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.