ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κρήτη: Το Google Translate έσωσε 28χρονη που δεχόταν ξύλο από τον σύντροφό της

Μέσω της υπηρεσίας της Google εξήγησε τι της συνέβαινε και ζήτησε βοήθεια

Κρήτη: Το Google Translate έσωσε 28χρονη που δεχόταν ξύλο από τον σύντροφό της

Μια 28χρονη από την Αλβανία, που ζει στο Ηράκλειο και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 44χρονο σύντροφό της, αναζήτησε βοήθεια μέσω του Google Translate.

Μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό, η κοπέλα προφασίστηκε ότι θα πάει σε κοντινή καφετέρια για να πάρει μία σοκολάτα.

Η ίδια δεν γνωρίζει ελληνικά και μέσω της υπηρεσίας της Google εξήγησε τι της συνέβαινε και ζήτησε βοήθεια.

Ο 44χρονος την αναζητούσε μια ολόκληρη μέρα, ενώ επικοινώνησε και με το αστυνομικό τμήμα γιατί φοβόταν τυχόν σύλληψή της, επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Τελικώς, αστυνομικοί του ΑΤ Μαλεβιζίου τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου ήταν έγκλειστος παλαιότερα, καθώς αντί να διαμένει στην Αθήνα και στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, μετακινήθηκε στο Ηράκλειο.

Η 28χρονη βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, ωστόσο ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας προστατεύεται από το νόμο και δε θα κινηθούν διαδικασίες απέλασης.

Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ν σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς η 28χρονη έχει υποβάλει μήνυση και στο παρελθόν. Μην έχοντας όμως πού να πάει, επέστρεψε στον 44χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.