Κρήτη: Βίντεο από ψηλά δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η κατολίσθηση του βράχου

Νεκρή 45χρονη καθώς ο βράχος έπεσε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έμενε με την οικογένειά της

Κρήτη: Βίντεο από ψηλά δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η κατολίσθηση του βράχου

Ένα βίντεο από drone δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας Λασιθίου Κρήτης μετά την κατολίσθηση του τεράστιου βράχου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 45χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πυροσβέστες, 3η ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και εθελοντές μαζί με τον 51χρονο σύζυγο και το 10χρονο παιδί έψαχναν εναγωνίως την 45χρονη γυναίκα.

Το δωμάτιο είχε γίνει ένα ερείπιο και παντού υπήρχαν μπάζα.

Τελικά πέντε ώρες περίπου μετά βρήκαν την άτυχη 45χρονη η οποία βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι και είχε καλυφθεί με μπάζα. Μάλιστα, μαρτυρίες των διασωστών αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη σε εμβρυακή στάση ενώ ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ημέρες και οι τρεις τους απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Αγιά Φωτιά ενώ χθες ήταν το τελευταίο βράδυ καθώς σήμερα θα αναχωρούσαν για την πατρίδα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.