ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσπά η μητέρα της γυναίκας που σκότωσε και έθαψε ο άνδρας της: «Είπαν ισόβια και αυτός βγήκε στα 6,5 χρόνια»

Κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει πλέον σχέση μαζί του

Ξεσπά η μητέρα της γυναίκας που σκότωσε και έθαψε ο άνδρας της: «Είπαν ισόβια και αυτός βγήκε στα 6,5 χρόνια»

Εκτός φυλακής συνεχίζει τη ζωή του ο 53χρονος μουσικός ο οποίος το 2008 σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του σε ένα πάρκο στη Φιλοθέη, στο οποίο κάποτε πήγαιναν με τα παιδιά τους.

Ο δράστης πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια αλλά το 2014 τα «έσπασε» με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και έναν χρόνο μετά αποφυλακίστηκε.

Πλέον, ανεβάζει τραγούδια, πολλά από τα οποία είναι βιωματικά.

«Μόνη μου ελπίδα είναι πλέον να ξεκινήσω απ’ την αρχή. Ξέρω πως τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσω για να καλύψω το σκοτάδι θα έχουν πάντα μια σκιά θανάτου στη ζωντάνια τους. Όμως δεν γέρασα ακόμη κι ούτε άντεξα τόσο για να τα παρατήσω. Εμπρός λοιπόν Γιαννάκο, πάμε πάλι απ’ την αρχή. Παίρνεις το πινέλο και αγωνίζεσαι», γράφει στο ημερολόγιο του.

Κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει πλέον σχέση μαζί του. Όταν τα άφησε ορφανά από μητέρα, ο γιος του ήταν 4,5 ετών και η κόρη του μόλις 14 μηνών.

Το έγκλημα είχε συνταράξει τη χώρα, καθώς τις πρώτες μέρες ο δράστης το έπαιζε ανήξερος. Είχε προσλάβει μάλιστα και ιδιωτικό ερευνητή ο οποίος περιγράφει στην εκπομπή «LIVE NEWS» μνήμες από εκείνη την εποχή.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν ηθοποιός που προσπάθησε να με χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για πείσει την οικογένεια και την κοινή γνώμη ότι δεν έχει καμία σχέση».

Μετά από αντιφάσεις όμως ο δράστης αναγκάστηκε να ομολογήσει και οδηγήθηκε στη φυλακή. Αιτία όπως διαπιστώθηκε, η πρόθεση της συζύγου του, να πάρει διαζύγιο.

Η ομολογία του

«Η πρώτη σκέψη μου ήταν να αυτοκτονήσω αλλά μετά σκέφτηκα τα παιδιά μας. Πώς θα μεγαλώσουν χωρίς τους γονείς τους; Έπρεπε να ζήσω για να μεγαλώσω τα δυο παιδιά μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να εξαφανίσω το πτώμα της. Δεν σκεφτόμουν λογικά. Το μεγάλο μου λάθος ήταν που δεν έφυγα από την αρχή του καβγά μας για να αποφύγω το μοιραίο».

Εκείνο το βράδυ του 2008, ο τότε 36χρονος άντρας χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο, την αποτελείωσε με γροθιές και όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρή, την έθαψε στο πάρκο και έριξε από πάνω πέτρες και τσιμέντο.

Το ξέσπασμα της μητέρας του θύματος

Η μητέρα της 36χρονης που δολοφονήθηκε από τον μουσικό, ξεσπά για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μήνυμα είναι ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και όλες οι χαροκαμμένες μάνες ζητάνε τα παιδιά τους γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ζουμε με τις αναμνήσεις. Αυτός είπαν ότι θα είναι ισόβια και στα 6 χρόνια, 6,5 βγήκε. Και τι δεν έχω ζήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.